När är helgen slut egentligen???

I vanliga fall slutar helgen nu. På söndag och man har 5 arbetsdagar innan det är helgigen. Men för oss tror jag nog att vi har helg ända till måndag, sen e det tre arbetsdagar och sen helg igen. Jag bestämmer nog att det är så för oss, låter ganska bra tycker jag :o)

Idag, jaa vadhar vi gjort idag?! Inte så mycket. Henrik var ute igårmed laget så han fick sovmorgon till 10 idag innan det var dags att äta frukost. Vid 11 kom det en fotograf som skulle ta lite kort på Henrik och familjen. Dom var från det Schweiziska innebandy förbundet som har gjort en intervju med honom. Den ska handla om familjemannen Henrik Quist. Den kommer med i nästa nummerav Play Off som tidningen heter här nere.

Eftersom att allt är stängt här på söndagar brukar vi ofta ta en liten promenad och sen gå till lekplatsen. Det gjorde vi även idag men nu gick vi till bageriet och köpte med oss fika som vi hade på lekplatsen (bageriet har öppet alla dagar)

När vi kom hem var det dags för lunch, henrik stekte ihop lite bacom lindade korvar och sen hade vi skivad ost och äpple till. Något som vi börjat göra efter att vi har varit på lekplatsen och ska äta lunh är att vi sitter på golvet hemma och äter. Vi har picknick då säger Tilde.

Nu sover barnen så jag och Henrik ska titta på den nya filmen med Tom Cruise och Cameron Diaz , Knight and Day.