"Nu e det fredagsmys..."

Denna dagen har varit helt underbar! Har haft så kul på jobbet, massa kärlek, omvårdnad, skratt, hallonpaj m.m m.m. Allt detta på jobbet, tack underbara Jenny och Therese för en kanon dag!!!

Henrik har varit ledig idag så han och Tilde åkte till Åby badet och när klockan var 15 så var dom utanför mitt jobb och hämtade upp mig. Vi åkte till Backaplan för att titta på en cykel. Jag har fått upp ögonen för en Nishiki cykel. Ni som känner till olika cykelmärken vet att detta märket kostar en del så jag ville gärna prova lite olika modeller för att känna att det är bra. Då inte alla butiker säljer dessa cyklar åkte vi till Sportson och bad en säljare där om hjälp. Han var sur från att vi bad om hjälp och är det säkert fortfarande. Han blev arg på Tilde för att hon tog bort lite REA - prislappar på småcyklarna och tyckte tat hon själv skulle sätta tillbaka dom på rätt plats. Det slutade med att han gick in på lagret och vi gick ut ur butiken. Vart är servicen????

Jaja, väl hemma lagade Henrik supergod mat, Entrecot m färskpotatis, sharlottenlök sås och sallad. Mums!!! Tilde hon ville ha det vanliga...kycklingklubba :)

Nu har Tilde äntligen somnat i Henriks knä och jag har plockat ut lite bilder som jag ska ha med i Tildes fotobok som jag en gång påbörjade och förhoppningsvis kommer att avsluta (eller i alla fall fortsätta med)

Nu e det dags att se på nån film då Henrik tittar på fotbolls VM