Precis som resten av Sveriges befolkning har vi fredagsmys på fredagarna. Även om vi bor i Schweiz så är det viktigt att hålla på traditionerna, i alla fall för Tildes skull.

Skillnaden från när vi bodde i Sverige var att vi båda jobbade. Man skulle hämta på dagis kl: 16, skynda till affären och handla kyckling, hem och duscha, på med myskläderoch ner i soffan.

  Nu är det mer fredagsmys. Hela dagen är mysigare. Vi vaknar och äter frukost i lugn och ro. Henrik går till bageriet och köper färskt bröd. Fram mot lunch åker Henrik och Tilde och badar medans jag och Lucas går till gymmet. Vi åker och veckohandlar vilket blir väldigt mycket billigare när man bor här. Vi åker hem och lagar mat och sen får Tilde välja program fram till 20.00. Sen e det våran tur att bestämma.

  Idag var Henrik tvungen att jobba mellan 9-13 så jag och barnen åkte till IKEA och Conforama (Schweiz motsvarighet till IKEA) Vi behöver handla lite förvaring till lägenheten. Just nu har vi en garderob på 4 pers vilket ni kan räkna ut med lilltårn att det inte fungerar.

Efter maten idag la jag mig i ett varmt bad med tända ljus, ett glas vin och choklad. Jag somnade efter 5 minuter tror jag. Är helt slut i kroppen /huvudet /ögonen då min kära son knappt sover på dagarna längre. Kan oxå påpekas att han vägrar ligganer själv mer än 10 minuter och det är bara mamma som gäller.

Tilde hjälpte till med matningen idag, hon var så duktig och det gick faktiskt väldigt bra. Hon tog ut flaskanibland för att han skulle få pausa. Det blev varken kräks eller magont efter att hon matat. Helt klart bättre än sin mamma och pappa!

Nu e det åter dags att se på Idol.