Tilde vaknade ca 7.30 imorse, jag va så trött!!! Gullunge som hon är tar hon fram sin bok om askungen, läser en stund och traskar sedan in till Henrik för att titta på Bumbibjörnarna på mobilen.

Jag kan somna om och när klockan är 9.30 kommer hon intraskandes igen, dags att äta frukost. Så skönt att få sova lite på helgen. Som vanligt efter frukost ska Tilde titta på Eric Saade när han sjunger Manboy. Hon brukar sitta framför Youtube ca 1 timma varje lördag och söndag och har gjort sedan melodifestivalen. Men idag så hände det... hon fick en ny favorit (tror jag), hon började titta på videon till Sleepless och den gick på repeat ca 10 ggr haha :)

           Till min glädje har hon även börjat tycka om att fotografera så hon får använda våran lilla kamera. Hon tar kort på allt och alla som här ovan när hon ska ta kort på Eric Saade. Eller när hon ska fota Henrik och säger att "alla ska vara med"

                        

Nu innan vi ska flytta så är det en del som måste fixas här hemma bla ska fasaden på baksidan målas och det hjälper Tilde gärna till med

                                    

Dagens maträtt bestod av: Pasta, bacon, Mozarella, Småtomater och Basilika

                      

Nu e det dags för mys i soffan. Henrik har åkt in med Andreas (grannen) till stan för att titta på England - USA i fotbolls VM så ikväll e det bara jag, Tilde, soffan och godis.

Hej så länge