...eller jo visst han verkade vara en omtänksam kille som faktiskt verkade vilja stanna för att fotas och skriva autografer men jag kan tycka att allt annat runt om kanske inte sköttes på bästa sätt.

Om vi drar allting från början:

Tilde har sett fram emot den är dagen i över en vecka när hon fick reda på att Eric Saade skulle komma till Liseberg. Vi åkte dit och var där vid strax efter kl 13.00. Vi köpte vårra åkpass och började såklart med favoriten Lisebergsbanan :o) När klockan närmar sig 15 ska vi gå och äta, vi går förbi Stora Scenen där dom säljer t-shirtar. Självklart skulle hon få ha en Eric Saade t-shirt! Efter vi hade ätit gick vi och ställde oss vid scenen för att invänta soundcheck, då var kl 16.00

                    

                   

Vi står där, musiken börjar spelas, dansarna kommer ut och kör sitt, J-son kommer ut och kollar ljudet men ingen Eric Saade. Vi han skymta honom en snabbis bakom ett skynke som hängde vid sidan av. När klockan är 18.30 går vi därifrån för då orkar Tilde inte vänta mer. Nu vill hon åka karuseller igen. När vi går därifrån frågar vi en av Ljusteknikerna om hon vet ifall han ska soundchecka snart och då får vi till svar att det redan var gjort. Musiken och sången som dansarna repade till var inte inspelat utan det var Eric Saade som sjung, bakom scen! Då kan väl ändå någon meddela att repet är slut,speciellt när dom ser små barn i publiken! Hur jobbit hade det varit?

  

Ok, vi missade repet, vi kan ju alltid åka lite och sen ställa oss där bak och titta lite på konserten. När vi skulle gå kom vi knappt förbi folkmassan som stod som packade sillar. Tilde såg ingenting! Hon bröt ihop fullständigt! Jag fick frågat några i utlämnet om dom vet vart han kanske går ut. Klockan är 20.45 och vi går och sätter oss på en gräsplätt bakom Stora Scen där dom antagligen går ut. Efter en halvtimma storgråter hon fortfarande. Nu hoppas vi bara på att vi får se honom när han åker hem. Tilde hon roar sig med att dansa, sjunga, sitta ner, stå upp och vila på en av hennes stjärnvinster

  

Runt 21.30 börjar det komma några från teamet men ingen Saade. Runt 22.20 kommer han ut! Inringad av vakter som drar och sliter i honom som om det vore 100 tals hysteriska tjejer utanför som skulle ta allt han ägde. I själva verket var det kanske 20 tonårstjejer, max, och 8 småbarn under 10 år.Allt vi såg av Eric Saade var hans rygg! Iklädd en blå One Piece.

                    

Detta skulle varit en av de bästa dagarna i Tildes liv men så blev det inte:o(  Det var som Tilde sa när vi skulle gå hem " Nu vill jag inte gifta mig med Eric Saade längre" Stackarn!