Ojojoj, tredje inlägget på en och samma kväll. Dock är det tre ganska så korta.

Idag är det ju som bekant fettisdagen och min kära sambo ÄLSKAR semlor! I sverige kan han lätt trycka i sig tre om dagen flera dagar i sträck men det är ju lite svårt här då det inte finns semlor. Efter att Elin hade bakat semlor igår fick Henrik ett sug på att själv baka så efter att jag kom hem från skolan idag sattes det igång för fullt. ag som faktiskt inte tycker om semlor (mandelmassan) tyckte ändå att de var helt ok.

                                      ................................................

Under tiden som Henrik bakade semlor tog jag med mig Lucas för att hämta Tilde. Efter dagis åkte vi till en djurpark som ligger bara 10 minuter från oss i en by som heter Subingen. Där fanns mest tigrar men även lejon, pumor, lama, hönor, kaniner, getter m.m Jag bleb helt frälst i de här vackra tigrarna och fick för mig att jag skulle fotografera ögat på tigern för att sedan använda som tavla i barnens rum hemma i sverige, Tyvärr ville den vita tigern inte stå stilla men det kommer ju fler chanser. Här kommer i alla fall ett bildrace från dagen.

          

 

  

 

 Vad e detta för fågel? Ser den jätte ofta!

 

 

 Djuren fick låsas in i burar när det var dags för mat. Tilde berättade för mig att dom fick ett kött ben och pekade på sitt eget ben samtidigt som hon förklarade haha.

 

 

 Det fanns även en svart björn men den orkar jag inte lägga upp något kort på så det får ni klara er utan :o)