Jaha, då har jag varit kass på att skriva igen. De dagarna som har gått denna vecka har inte hänt så mycket. Säkert därför jag inte skriver heller.

I fredags var det tänkt att jag, Elin och Cissi skulle åkt upp till bergen för att leka lite i seilpark men det var ju stängt så vi fick bokat in oss på lördagen istället. Kl:13 på lördagen tog vi på oss våra selar, hur tuffa som helst, och började välja vilken bana vi skulle ta. Vi hade bestämt innan att vi inte skulle ta den svarta för då var alla saker längst upp i trädtopparna. Tänk er själva att balansera på vingliga plankor 30 meter upp i luften. Inte en chans att jag skulle utsätta mig för det. Och förrästen så fick vi inte ens börja med den utan var tvungna att börja med någon av de lättaste banorna Gul eller grön.

Vi valde att börja med gul nr 2. deet fanns gul och grön 1 & 2. denna bana var helt ok och inte speciellt läskig så efter denna gick vi på grön 2. Här var jag nära på att bryta kan jag säga. Man tror verkligen att mane tuffare än vad man är. hade inte Elin gått före och puschat mig hade jag nog inte slutfört den. Efter vissa stationer var jag helt skakis! Visst, man vet att man inte kan trilla ner och slå sig men att gå på en vinglig stock 10 meter upp i luften och känna att mannästan tappar balansen är inte kul! Men det var ju värt allt det jobbiga när man fick åka linbanan som var det sista på varje bana hahaha.

Min träning har det tyvärr inte blivit mycket av. Jag mår skitdåligt av att vara så här som jag e nu men jag får inte tummen ur att göra något. När jag mår dåligt äter jag mer men jag hade hoppats på att det var tvärtom. I söndags fick jag nog och skaffade mig en PT online. Nu har jag någon som puschar mig och som inte ger sig förrän jag har nått minamål. Jag kommer att skicka in en bild på mig själv till henne för att ha något att utgå från. Sen kommer jag att säga vad jag vill och då får jag hjälp med att sätta ihop ett tränings schema som är gjort för mig. Jag hittade den här tjejen på tidiningen Mamas bloggar. Hon heter Olga Rönnberg och är utbildad PT m.m men även 5 barns mor. Ni kan hitta hennes sida här: www.mammafitness.se

Jag har ännu inte haft kontakt med Olga då det är fullbokat till 14/11 men denna vecka har jag bestämt mig för att börja lite själv så att det blir lättare när det väl är dags att börja träna med Olga. Jag körde ett hårt pass på gymmet i måndags och idag samt att jag har börjat äta var 3e timma. Nu äter jag ingen specell mat utan det vi hade lagat i vanliga fall men jag tar portioner utäfter min knutna näve samt en massa sallad. Äter heller inget godis, chips eller dricker läsk.

Idag fick Lucas följa med till gymmet då jag och henrik gick dit tillsammans. Tänkte att jag skulle visa några övningar som man kan göra tillsammans med barnen. Får se när dom bilderna kommer men nästa gång kommer ett inlägg med bilder från när jag och Elin var och lekte.

Nu har vi fått besök av Elin som har blivit utelåst och snart e det dags att hämta Tilde.