Den senaste tiden när vi har åkt buss så har Lucas visat upp sitt allra charmigaste flin :o) Detsamma gjorde han igår när vi var en snabbis på mamma och Jonnys jobb. det går ut på att visa alla tänderna, rynka näsan, kisa med ögonen och gärna ha munnen lite på sned haha. Det ser ut ungefär såhär fast det brukar va lite mer glädje i ögonen!

                    

Inatt har Tilde sovit hos morbror Patrik så vi ska åka och hämta henne sedan när Lucas har vaknat. 

Min mormor och morfar har alltid ätit skorpor på morgonen innan frukost och det samma har min mamma börjat göra. När vi bor här vill Tilde med göra det så när hon vaknar går hon ner till mamma för då ska dom ha mys med skorpor :o) Lilla Lucas vill ju också ha men det är lite väl hårt att tugga på tycker jag så han får smörgåsrån med smör på. Även idag fick han det och det kan nog vara en av favoriterna för honom

  

I söndags blev det även lite mys med gammelmorfar för Lucas samt lite extra mat i form av kol och rosenknoppar, en del jord slank nog ner med :o)

 

Imorgon är det dags att ha mor och dotter dag med Tilde. Då hon numera är 111 cm får hon ju åka väldigt mycket mer på Liseberg så dit ska vi imorgon, att eric Saade är där blir ju inte sämre. Lucas ska vara hos gammelmoster.