Nu märks det att veckan har börjat och att man är tillbaka i vardagen igen.

man är tillbaka på jobbet efter en underbar semestervecka med sol:)

Nu ser veckodagarna samma ut varje dag, väckarklockan ringer kl 5.50. Går upp och duschar, tar på sig kläder, gör smörgåsar att ta med till jobbet, sminkar sig lite och fixar håret, tar bussen 7.03, är på jobbet 7.40, jobbar hela dagen, bussen hem, laga mat, lägga Tilde och sen sätter man sig i soffan när klockan är 20.00. Sängen brukar ropa runt kl 22.00 :)

Så ser mina vardagar ut så det är inte direkt så mycket att skriva om.

Längtar tills vi flyttar nu så man får åka på nya äventyr och lite mer att skriva om. Imorgon efter jobbet ska jag gå och beställa tapeter som vi ska ha i hallen. Så här ser den ut:

Jag tror att det kommer bli skitsnyggt som en fondvägg mot allt annat som är vitt i hallen.

Ska även försöka att byta min telefon hos 3, varför lyckas jag alltid välja de kassa mobilerna?