...och fortfarande ingen bebis :O(

Henrik släppte av mig på jobbet i morse så att jag kunde göra iordning lite adress listor som skulle uppdateras. Jag tycker verkligen att det är kul att gå till jobbet.

Kl: 11.30 hade jag en tid hos barnmorskan som gick in för att känna på mig. Livmoderhalsen är fortfarande inte utplånad men den var mjukare än förra gången och även idag klappade hon bebisen på huvudet :o) Har fått en ny tid så jag ska vara där på torsdag igen för en ny kontroll.

Har precis ätit lunch och ligger i soffan och tar det lugnt, det är ju det alla säger till mig att göra. Om en stund ska jag åka och hämta Tilde från dagis och sen blir det väl att kanske börja packa ner lite av hennes leksaker som hon vill ha med till Schweiz.

Tänkte även att jag skulle ta en rajd till IKEA nån dag och köpa lite billig småskit som jag måste slå in i en MASSA silkespapper. Har inget hemma och behöver ha det när jag packar ner allt porslin... var ska man annars få tag i sånt papper???