Nu faller jag ner i det typiska blogg träsket när man uppdaterar om skitsaker men nu kan jag inte låta bli.

Har hört flera personer som pratar om Kissies blogg och om vad hon skriver. hade aldrig hört talas om tjejen innan men tyvärr så vet jag vem det är nu. Tyvärr skriver jag för att man kan inte bli annat än att bli irreterad på henne, kan ju vara för att man är mamma till en dotter.

Hade Tilde om 15 års tid betett sig som hon gör och med tuttar större än sitt eget huvud så hade jag sett mig som en oerhört misslyckad förälder. Nu ska hon dessutom göra ännu större tuttar och då kan jag undra vad är det för kirurger som går med på att operera en liten tösabit som henne. Hennes armar är lika smala som Tildes vader! men visst, något bra skriver hon nog då flera hundra tusen läser hennes blogg. Tycker bara det är synd att man ska behöva sträcka sig så långt för att behöva synas!

Så ja, nu har jag lättat mina tankar :o)

Min lärare i MuKi-Deutch sa en rolig sak idag. Vi är indelade i två grupper, de som kan någorlunda och vi som inte förstår ett smack. I min grupp är det jag, en Thailändska samt tre kvinnor från Kosovo. Vi hade ett test idag på hur man säger när man ska ringa läkaren, om man är sjuk och vad det heter. Jag kunde inte alla svaren/meningarna på testet och sa till min fröken att jag kan inte mer. Då säger hon till mig att jag kan titta i boken, "men e det inget test vi har?" -"Jo, men jag förväntar mig inte att ni ska lära er allt" och pekar på min grupp hahha! Jag bara skrattade!

Nu e det dags att hämte Tilde på Kita.