Då var vi alltså inne på mitten av Juli och det är snart dags för våran lilla krabat att titta ut, närmare bestämt imorgon (torsdag). Men med min tur kommer det nog inte vara dags förrän i början av augusti :(

Jag jobbade min sista dag idag. Hade gärna jobbat tills det verkligen var dags men nu sa kroppen ifrån. ben och fötter har börjat svullna, jag e ständigt trött och orkar i princip ingenting. Nu e det dags att ta det lugnt och bara vara.

Förra torsdagen var jag på utförsäljning i HomeForYou butiken, oj så mycket fint jag hittade som ska med ner till Schweiz. Häromdagen köpte jag även dessa underbara "Dala clogs" från HomeForYou. Har ni inte varit i butiken så åk dit och titta!!! Deras hemsida hittar ni längre ner, men den är under uppdatering.

Idag när jag kom hem fick jag röjt bort lite kläder som legat framme (är ju en mästare på att inte plocka bort tvätten)

Sedan åkte vi till in mormor och morfar för att Tilde skulle få leta efter lite olika "trädgårdsdjur"

        

Tilde och Gammelmorfar tittar på en decimeter stor gräshoppa och letar även efter grodor i växthuset. "Kusin Caroline" var också med och letade. Det blev även en del bus, glass och fotografering under eftermiddagen.

        

Sådär, då var första blogginlägget på nästan en månad skrivet men det kommer det att bli ändringar på. Nu borde det komma ett varje dag, i alla fall nästan :)