Jaha då har denna vecka passerat lika fort som alla andra, hoppas även på att nästa gör det.
Henrik åker till Lettland imorgon för att spela Europacupen med sitt lag, han kommer hem igen på söndag.

Fick ett underbart mail från dagis häromdagen, det går löss nu så det är ju tur att dagis har stängt nästa vecka så att alla föräldrar hinner kolla igenom sina barns hår. Dom öppnar igen den 13:e så nästa vecka när Henrik e borta blir det till att planera in en massa utflykter. På tisdag ska vi iallafall åka in till Bern och träffa Johanna och Sofia för att gå till björnparken som tydligen ligger mitt inne i city. Sen ska vi träffa Söta Katja med sin lille Lauri, han är tre veckor yngre än Lucas. Hon är gift med målvakten Daniel Streit. En annan dag ska vi eventuellt träffa ytterligare en flickvän till en av killarna. Hoppas att det är fint väder bara så att man kan vara ute.

Än så länge är det runt 22 grader på dagarna men på morgonen är det kallt och man ser hur daggen ligger på buskarna. Var så himla fint imorse när jag skulle gå till bageriet och köpa bröd. Vattendropparna låg som ett täcke på buskarna. Tyvärr hade jag inte kameran med mig men ska försöka ta en fin bild på det i veckan.

Idag tog vi bilen upp till bergen som ligger jämte där vi bor. 30 minuter i bil och vi kommer upp till detta...

   Kolla in alperna i bakgrunden...

De här två kossorna var helt till sig. Dom hoppade på varandra både framifrån och bakifrån haha... Men jag antar att det kanske kan vara den vackra utsikten som gör dom lite kärlekskranka...

Men en sak som jag tänkte på, har även pojk kossorna spenar??? Annars var det två tjej kossor som var på varandra...


Det var hur mycket folk som helst där uppe. Dels var det söndag vilket är lite av en utflyktsdag för Schweizarna då allt har stängt på söndagar sen fans det en stor "lekpark" för både vuxna och barn. Man fick ta på sig en sele för att sedan ta sig mellan träden på olika sätt. Ibland skulle man klättra på stockar, ibland gå på lina och bäst av allt skulle man åka mellan träden och allt skedde såklart ett visst antal meter över marken. Jag och Henrik provade aldrig denna gången men Tilde gjorde ett gott försök men hon tyckte att det var lite läskigt då vi inte fick följa med henne på barnens bana. Vi skulle gå under henne men hon tyckte att hon skulle försöka nästa gång istället då hon har blivit en större tjej *ler*


Lite fler bilder från dagen:

Ska kanske tilläggas att Tilde är inne i en Ninja period vilket innebär att hon ska sätta nät/hinder över alla. Innan hon "kastar" iväg sina saker måste man göra en specell "kata" med händerna. Här visar hon mig hur man gör :O)

      

Gå in på parkens hemsida om ni vill läsa mer.