Min tanke var jag skulle packa väskorna igår, och det fick jag göra i 30minuter sen vaknade Lucas och sov nästan inte mer på den dagen. Eller jo, han sov i två timmar när vi hade besök. Han vaknade vid 15.30 och sen somnade han ordentligt igen vid 21.40!!!!

Då orkade jag inte packa, så nu blir det till att göra det under dagen (om han nu vill sova) annars får jag väl göra det inatt och låta bli att lägga mig.

Vårat plan går 6.30imorgon så vi får åka hemifrån vid 4.30, men det får vi skylla oss själva för. Vi hade kunnat välja ett senare plan men vi vill ju komma ner så fort som möjligt.

Igår hade vi besök av Malin, Hugo och Elliot. Jättemysigt! När dom skulle åka passade jag på att följa med dom till Maxi. Var tvungen att köpa lite ersättning att ta med till Schweiz så jag fick med mig 9 förpackningar med NAN 1 pulver hem. Elliot han bara skrattade åt mig i affären haha.

Lucas pass blev klart igår så det ska vi hämta idag. Apropå Lucas så har han kissat ner sig två! gånger inatt. Jag är helt enkelt inte jättebra på att sätta på en blöja på killar. Kissar dom åt sidan eller? Eller kanske rentav bakåt? Jag måste i alla fall få bättre koll på detta så jag slipper tvätta lakan och pyjamasar varje dag. Och ja, jag byter blöja på han när han ska äta var tredje timma!

Det har inte fungerat att lägga in så mycket bilder för det har bara försvunnit men här kommer ett nytt försök med en bild av Noah som var här och hälsade på häromdagen.