Nu äntligen har jag börjat komma igång med träningen. Har precis ätit frukost efter att ha varit nere och tränat. Jag körde på ordentligt i 1 timma och det gick så himla bra :o)
Började med 30 minuters intervall träning på crosstrainern och sedan körde jag armar och rygg. Det bara flöt på!

Som jag skrivit tidigare (tror jag) så är man ganska trött på att hela tiden gå i samma kläder. Jag har ju inget som passar. När jag blev gravid med Lucas så vägde jag 64 kg vilket jag ska ner till igen. I vanliga fall ligger jag på 62 kg men får väl vara nöjd om jag kommer ner till 64 kg.
Under graviditeten gick jag upp 23 kg och de sista åt jag mig till så ja, jag får skylla mig själv. Nu har jag 10 kg kvar att bli av med men det tar nog sin lilla tid.

Mitt första mål är att komma ner till 69 kg innan jag åker hem i slutet av november. Jag kommer enbart att koncentrera mig på styrka fram till jul och när jag kommer ner till Schweiz igen är det dags att börja ta tag i konditionsträningen. Man har ju ändå ett 2.1 mils lopp som väntar på än i maj haha.

Kolla in dessa bilderna jag tog på Lucas imorse, ca 1 minut efter att han hade vaknat. Min lilla korv!!!


Anledningen till mössan är att det är svinkallt inomhus! Idag kommer jag att vara en jobbig hyresgäst som klagar på kylan! Båda barnen har blivit sjuka (förkylda) och det är inte för att dom går nakna på dagarna. Det är runt 22 grader på dagarna och på nätterna är det svinkallt! Imorse när jag åkte till gymmet vid nio var det bara 6 grader ute så tänk er själva att det e kallt på natten. Det första vi gör på morgonen när vi vaknar är att sätta på gasspisen så vi får in lite värme.Henrik och Tilde har åkt till Conforama för att köpa en garderob och köksbord så snart kan man börja komma i ordning med alla kläder.

Tilde hon dansar på som aldrig förr så fort hon hör musik. En liten showartist till dotter har vi.