Idag har pappa åkt tillbaka till Sverige så det är alldeles tyst här hemma. Nu e det inte så att min pappa sitter och tjatar hela tiden men det blir på nåt sätt tomt. Nu e det i alla fall inte långt kvar tills vi ska åka hem, två veckor går snabbt, inte ens det. Den 11 maj åker vi hem, stannar i Bjuv ett par nätter innan vi beger oss vidare till Gbg.

Nu när pappa har varit här har vi provat på en del nya ställen som vi inte varit på tidigare. Torsdag och fredag jobbade Henrik så då var vi mest hemma i Derendingen och åkte till Raubtier Park med alla tigrar. Ganska skönt att inte göra saker hela tiden. Åkte även in till Solothurn och den stora lekplatsen med linbanan så att Tilde fick leka lite.

På lördagen åkte vi till Luzern. Det var kanon väder och en jätte fin stad. Blev dock lite besviken för jag har hört så mycket om den att det ska vara så vackert m.m, visst var den fin med alla fina uteställen längs med "strandpromenaden" m.m men jag får nog åka dit nån mer gång och se om jag hittar tjusningen med denna stad.

I går åkte vi upp till alperna. Vi ville åka till ett nytt ställe så vi åkte till Shiltorn där dom spelade in en av James Bond filmerna. Eller nu luras jag, vi åkte aldrig hela vägen upp utan stannade halvvägs i en liten by som heter Murren som ligger på ca 1700m höjd. Man kunde se tågbanan längs med bergsväggarna och det är helt sjukt att det kan åka ett tåg så långt upp.

När vi har haft besök eller gjort något speciellt när jag har mycket kort är det lättare att lägga upp en Slide så det blir det idag.       


Som jag har skrivit tidigare har vi lite problem med Lucas och hans sovrutiner, eller rättare sagt så har han inga. Idag har jag bestämt mig för att pröva på den omtalade 5 minuter metoden. kanske inte optimalt att börja idag då han e vrålförkyld men när är det en bra dag att påbörja nåt sånt här??? trodde faktiskt att det skulle vara skitjobbigt men inte alls så farligt som jag hade förväntat mig. Visst det är klart att det är jobbigt att höra sitt barn panikskrika så men tillslut somnar dom ju av utmattning. De 5 minuterna gick ganska så fort. Idag somnade han efter 25 minuter så vi får väl se hur det går imorgon.