Då har även denna dagen gått mot sitt slut och det börjar närma sig dagen för Henrik operation. Han ska skriva insig imorgon (läs idag tisdag) kl11.00 och sen ska han opereraskl 13.00

Han var och pratade med narkosläkaren idag om hur det kommer att gå till. Han kommer inte att få en ryggmärgsbedövning som vi tjejer får när vi föder barn. Henrik kommer att ha något som heter Spinalbedövning (tror jag). Skillnaden mellan dessa två är:på EDA är det en tjockare nål som dom sedan sätter in en slang i där dom kan pumpa in bedövningen, på Spinal är det en tunnare nål men dom sätter den lite längre in i ryggen och ger enbart en dos. Han kommer först att få något lugnande medel i  handen, sedanblir han lokalbedövad i ryggen innan dom sätter in det riktiga bedöningen. Självklart kommer han att ha med sig sin Iphone så att han kan lyssna på musik under tiden. jag sa till honom att han kunde blogga under tiden men han visste inte om det fanns nåt trådlöst nätvärk. Det återstår att se helt enkelt.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Vi promenerade iväg till en affär som heter Otto´s, den är ungefär som ÖB, full av skit men ändå en del bra saker. Fick köpt lite stearinljus och disktabletter. Sedan gick vi vidare till Coop Bygg & Hobby och köpte lite borrar så nu är äntligen alla tavlor uppe. Jag sa till Henrik att vissa tavlor hänger snett men icke, det är golvet som e väldigt snett och ojämt, jaja det är ju ett gammalt hus vi bor i :)

De närmaste dagarna kommer det nog att skrivasen del om Henriks operation m.m så e ni inte intresserade av det.... Låt bli att läs!

Nu e det dags att göra lite barnmat för jag tror att Lucas vaknar snart. Henrik är uppe hos Michael och kollar på Pixbo - FCH. Olle är där med såklart.

Hej så länge